«Κλειδώνει» το σχήμα, αρχίζουν τον σχεδιασμό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιθανώς σήμερα να γίνει ραντεβού και με τον Μέλκα

Παράταση για σήμερα πήραν οι εξελίξεις στο βόλεϊ του ΑΡΗ, όπου ήδη έχουν μπει στην τελική τους ευθεία οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος.

Πριν το χτεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ, υπήρξε μία συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με μέλη του συλλόγου, τα οποία είναι πρόθυμα να βγουν μπροστά και να αναλάβουν αν μη τι άλλο ένα δύσκολο έργο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν νέο ραντεβού σήμερα, στο οποίο θα «κλειδώσει» η διοίκηση του ΤΑΑ, ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο νέο σχήμα για την ώρα θεωρείται δύσκολο να υπάρξει κάποιος από την τελευταία διοίκηση, ενώ σίγουρα ο Ερασιτέχνης θα εκπροσωπείται με ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του. 

Με Μέλκα εκτός απροόπτου

Στο πλαίσιο της οργάνωσης για την νέα χρονιά, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και σήμερα ένα ραντεβού με τον Γιάννη Μέλκα. Ο έμπειρος τεχνικός χαίρει τις εκτίμησης των ανθρώπων του συλλόγου και εκτός απροόπτου θα είναι εκείνος που θα έχει τα κλειδιά της ομάδας την επόμενη χρονιά. Αν οι δύο πλευρές δεν βρεθούν σήμερα, σίγουρα θα κάνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Τα πρώτα χρήματα

Για να γίνει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, χρειάζονται χρήματα, κάποια από τα οποία αρχίζουν να… φαίνονται στον ορίζοντα. Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο γιατρούς με τους οποίους υπήρχαν συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, δήλωσε πρόθυμος να διαθέσει 10 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα, ενώ αναμένει χορηγίες από δύο φαρμακευτικές εταιρίες, για άλλες συνολικά 20 χιλιάδες ευρώ.  Ο Ερασιτέχνης παράλληλα «τρέχει» κι άλλες ενέργειες για να βρει χρήματα για την ομάδα, το μπάτζετ της οποίας για την νέα χρονιά υπο9λογίζεται περίπου στις 80-90 χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρουν τουλάχιστον οι πρώτες εκτιμήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα