Αθωώνουν τη Βέροια;

από AllAboutARIS

Το στοιχείο που πείθει την επιτροπή πως τίποτα… μεμπτό δεν συνέβη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό προκαλεί σοκ.

Σήμερα  Δευτέρα (22/06), λοιπόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα συσκεφθεί και θα ανακοινώσει την απόφασή της. Όλα δείχνουν πως η απόφασή της θα είναι αθωωτική για τη Βέροια.

Ποιο είναι ένα στοιχείο που η επιτροπή θεωρεί καθοριστικό για την απόφαση; Ένα δημοσίευμα από… στοιχηματική ιστοσελίδα! Μια ιστοσελίδα, μάλιστα, που δεν βρίσκεται καν ανάμεσα στα πρώτα 250 ελληνικά sites!!! Δεν είναι υποτιμητικό για την ιστοσελίδα αυτό. Είναι εξευτελιστικό για το σύστημα να επικαλείται μια είδηση που έγραψε ένα site (ακόμα κι αν αυτό ήταν πιο ψηλά στην ελληνική κατάταξη) για να κρίνει αποφάσεις σε μια υπόθεση που κρίνει πολλά.

Τι ανέφερε όμως αυτή η είδηση; Ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν πονταριστεί 47.000 ευρώ στο under και 49.000 στο over. Άρα δεν προκύπτει… στοιχείο ενοχής και στησίματος. Επικαλούνται μάλιστα, ότι η Sportsradar δεν είχε συμπεριλάβει τον αγώνα στα ύποπτα. Την ίδια στιγμή που οι ίδιες επιτροπές πετούσαν τους φακέλους της Sportsradar στα σκουπίδια επειδή τους έκριναν αναξιόπιστους!

Εν ολίγοις, η επιτροπή εφέσεων κρίνει σημαντικότερο το στοιχείο που ανέφερε σε μια είδηση ένα στοιχηματικό site παρά τις μαρτυρίες όσων έπαιξαν ή συμμετείχαν στην ομάδα.

Για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά, δεν χρειάζεται να είναι… επιστήμονας κάποιος για να το διαπιστώσει. Η απόφαση για τη Βέροια θα αποτελέσει πρόκριμα για την επόμενη και σημαντικότερη πίστα.

Θα έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε τι θα συμβεί αν η υπόθεση πάει στο CAS…

Πηγή: Sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα