Η διάλυση της Παναχαικής ανοίγει θέση…

από AllAboutARIS

Κάτι παραπάνω από σίγουρη πρέπει να θεωρείται η διάλυσης της Παναχαικής, μιας και ο Αλέξης Κούγιας μοιάζει αποφασισμένος να το πράξει και να αναλάβει τις τύχες της Λάρισας, παίρνοντας μαζί του και σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα της Αχαίας.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του όσον αφορά το θέμα της Παναχαικής είπε: “Για το θέμα της Παναχαϊκής, μια και αναφέρθηκα σε αυτήν, έχω δρομολογήσει τις σωστές κινήσεις. Άλλωστε είναι μονόδρομος η διάλυση της εταιρίας. Τον Γενάρη του 2009 όταν παρέλαβα τον Πατραϊκό γιατί σ’ αυτή την ομάδα βασίστηκε η Παναχαϊκή υπήρχαν χρέη 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τώρα υπάρχουν 500.000 ευρώ στο Δημόσιο σε ΙΚΑ κι Εφορία που δεν τα δημιούργησα εγώ αλλά οι κ. Μουτζουρούλιας, Μακρής που ήταν οι προκάτοχοί μου.

Τα χρέη αυτά τα πλήρωσα εγώ γιατί δεν είχα καμία βοήθεια από κανέναν ούτε μια πινακίδα από κάποιον επιχειρηματία της Πάτρας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οφειλή ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε σε προμηθευτή”.

Κάτι τέτοιο φυσικά και θα σημαίνει ότι θα ανοίξει ακόμα μία θέση στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μιας και εφόσον διαλυθεί η Παναχαική, κάτι που όπως όλα δείχνουν φαντάζει σχεδόν σίγουρο. 
Στον ΑΡΗ βέβαια παρακολουθούν τις εξελίξεις, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Προτεινόμενα Άρθρα