Ολοταχώς για νέα διοίκηση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ευρεία συνάντηση αύριο ανάμεσα σε ανθρώπους του Ερασιτέχνη και μέλη του συλλόγου

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, το βόλεϊ αποτελεί την… καυτή πατάτα στα χέρια του Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει κληθεί εδώ και καιρό να βρει λύσεις και να εξασφαλίσει την βιωσιμότητας του τμήματος.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις με διάφορους ενδιαφερομένους ώστε να βοηθήσουν την ομάδα έστω και με μορφή χορηγίας, παράλληλα όμως πρέπει να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Στο πλαίσιο αυτό, πιθανότατα αύριο θα πραγματοποιηθεί μία ευρεία συνάντηση, ανάμεσα σε διοικητικά στελέχη του Ερασιτέχνη και μέλη του συλλόγου. Στόχος αυτής, σε πρώτη φάση, θα είναι η συγκρότησης της νέας διοίκησης του ΤΑΑ και ο σχηματισμός ενός πενταμελούς συμβουλίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Γαβριηλίδης δεν θα συνεχίσει στην προεδρία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί αύριο, θα σημάνει και την έναρξη της αναζήτησης για τον άνθρωπο που θα μπει μπροστά και θα οδηγήσει το ΤΑΑ στην επόμενη μέρα, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι. Οι υπόλοιπες θέσεις αποτελούν επίσης ερωτηματικό και έτσι μένει να φανεί ποιοι θα αναλάβουν αυτή την δύσκολη αποστολή.

Προτεινόμενα Άρθρα