Ο Ερασιτέχνης, οι επενδυτές και η ανάγκη για ρευστό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αναγκαία η εισροή χρημάτων στα ταμεία του ΑΣ, για τις άμεσες υποχρεώσεις του

Η ανάληψη της ΚΑΕ από τον Νίκο Λάσκαρη και η δεδομένη παρουσία επενδυτή -πιθανότατα του Κάλας- στο ποδοσφαιρικό τμήμα την νέα σεζόν, μόνο ευχάριστα μπορεί να ηχεί στα αυτιά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη.

Στον ΑΣ υπάρχει δεδομένη ανάγκη για εισροή ρευστού στα ταμεία της ομάδας, από την στιγμή που θα αρχίζει να «τρέχει» η ρύθμιση με το ΙΚΑ από την επόμενη εβδομάδα, αλλά και εκείνη με την εφορία, η οποία ωστόσο θα αργήσει λίγο παραπάνω, αφού το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο. Ετσι, οι άνθρωποι του συλλόγου προσδοκούν στα δεδομένα ποσοστά χρημάτων που πρέπει να καταβάλουν ΚΑΕ και ΠΑΕ (όταν συσταθεί φυσικά η τελευταία). Κάτι που αποδεδειγμένα δεν γινόταν τα τελευταία χρόνια, για αυτό και έφτασε, σε έναν βαθμό, σε αυτό το σημείο οικονομικά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετική διάθεση από πλευράς Λάσκαρη για συνεργασία με τον Ερασιτέχνη πάνω σε σωστές βάσεις, ενώ το ίδιο ισχύει και με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, εφόσον αυτή πάρει το χρίσμα και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πρώτα φυσικά πρέπει να διευθετηθούν άλλα ζητήματα τόσο στην ΚΑΕ όσο και στο ποδόσφαιρο, για αυτό και στον Ερασιτέχνη θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα.

Προτεινόμενα Άρθρα