Το unfair του Σανιά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συμπεριφορά που… λέει πολλά για τον 25 χρόνο μέσο τελικά

Ο Σίντι Σανιά ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με προσδοκίες, Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για τις δυνατότητες του, δυστυχώς όμως για τον ίδιο και κυρίως για τον ΑΡΗ, έμεινε μόνο σε αυτά που έδειξε σε Πράβετς και Ρύσιο.

Η ολοκλήρωση της χρονιάς βρήκε τον Σενεγαλέζο να αποχωρεί από την ομάδα με άδεια, την οποία ζήτησε ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους, όπως υποστήριξε άλλωστε. Η όλη συμπεριφορά του όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΑΡΗ ήταν εκείνοι άλλωστε που εξ αρχής πίστευαν ότι ο παίκτης θα γυρίσει. Οχι πως… καίγονταν κιόλας μετά την απογοητευτική χρονιά που πραγματοποίησε, σε κάθε περίπτωση όμως δεν δικαιολογεί την στάση του απέναντι σε μία ομάδα και τους ανθρώπους αυτής, οι οποίοι έδωσαν αγώνα για να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα του ΑΡΗ.

Ο Σενεγαλέζος ακόμα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν μπήκε καν στον κόπο να ξεκαθαρίσει στους «κίτρινους» ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα. Κάτι που είναι λίγο-πολύ δεδομένο, για αυτό και η δυσαρέσκεια των διοικούντων, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να δώσουν 25 χιλιάδες ευρώ επιπλέον, για να πάρει ο παίκτης άδεια παραμονής και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, είναι άλλη μεγάλη ιστορία. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και η φωτογραφία που ανέβασε ο Σανιά στο Facebook, όπου φαίνεται άνετος, να παίζει χαρτιά.

Η περίπτωση του Σενεγαλέζου πρέπει να γίνει μάθημα για όλους. Τα λάθη επιτρέπονται πάντα, αρκεί φυσικά να μην επαναλαμβάνονται…

Προτεινόμενα Άρθρα