Και η Μακάμπι για Βεζένκοφ

από AllAboutARIS

Για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ κινείται και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, προσθέτοντάς έτσι το όνομά της στη λίστα με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το άσο του ΑΡΗ.

Η “ομάδα του λαού” αποκλείστηκε από τη Χάποελ Εϊλάτ κι έμεινε για πρώτη φορά εκτός τελικών του Ισραηλινού πρωταθλήματος μετά από 22 χρόνια. Αυτή η αποτυχία έχει οδηγήσει τους Ισραηλινούς στην απόφαση να προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση του ρόστερ και μία περίπτωση που τους ενδιαφέρει κι εξετάζουν είναι αυτή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Πληροφορίες από το Ισραήλ κάνουν λόγο για “φλερτ” της Μακάμπι προς την πλευρά του παίκτη, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει κάποια περαιτέρω εξέλιξη. Είναι γνωστό εξάλλου ότι τον άσο του ΑΡΗ διεκδικούν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες με τις Μπαρτσελόνα και Βαλένθια να είναι αυτές που έχουν δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Με τους “μνηστήρες” να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, η αποστολη του ΑΡΗ που θέλει να κρατήσει τον παίκτη γίνεται δυσκολότερη, ωστόσο από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα παραμείνει για -τουλάχιστον- ένα χρόνο ακόμα κάτοικος Θεσσαλονίκης αποδεχόμενος την πρόταση για νέο συμβόλαιο που αναμένεται να του κατατεθεί σύντομα. Η τελική απόφαση του παίκτη δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ καθώς όπως εξέφρασε και ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, πρόθεσή του είναι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του σύντομα. Εκτός απροόπτου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει και το ραντεβού των ανθρώπων του ΑΡΗ με την πλευρά του παίκτη όπου θα του αναλυθεί το πλάνο της ομάδας και θα του κατατεθεί η πρόταση ανανέωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα