Βόμβα Πάτση κατά Μπέου για απόπειρα δωροδοκίας

από AllAboutARIS

Βόμβα χιλίων μεγατόνων πριν λίγο στο «Σπορ FM» από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη κ. Ανδρέα Πάτση, ο οποίος είπε ότι τις δύο χρονιές που ήταν στη Football league ο κ. Μπέος του ζήτησε να «καθίσει» η Νίκη να χάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου για να βγει στη Σούπερ Λιγκ.

Δριμύ ήταν το κατηγορώ του Αχιλλέα Μπέου που βγήκε στον αέρα και ο οποίος τον είπε «αδελφούλα» και να παέι στον Εισαγγελέα.
Ο κ. Πάτσης, είπε ότι θα πάει στον Ειδικό Ανακριτή κ. Ανδρεάδη και θα καταθέσει για όσα καταγγέλλει κατά του Μπέου. Ο κ. Μπέος είπε ότι υπήρξαν δύο συναντήσεις με τον κ. Πάτση.

Ραδιοφωνικό “ξεκατίνιασμα” και απίστευτοι χαρακτηρισμοί από Μπέο

Την παρέμβαση του δημάρχου Βόλου και πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου προκάλεσε η αποκάλυψη του Ανδρέα Πάτση με αποτέλεσμα, όντας και οι δύο “στον αέρα” χωρίς ωστόσο να κάνουν διάλογο, να επακολουθήσει ένα ραδιοφωνικό “ξεκατίνιασμα” με χαρακτηρισμούς και κατηγορίες από τον πλευρά του κ. Μπέου.

“Να πάει καταθέσει αυτά που λέει γιατί θα είναι συκοφάντης” ήταν η δήλωση του κ. Μπέου με τον κ. Πάτση να απαντά “Θα πάω στον Ανδρεάδη να καταθέσω. Όταν λέω κάτι το υποστηρίζω και το αποδεικνύω αφού μου δίνει την άδεια και ο κ.Μπέος”. Όπως δήλωσε ο κ. Πάτσης θα ζητήσει άμεσα ακρόαση από τον ειδικό ανακριτή που χειρίζεται τις υποθέσεις των εγκληματικών οργανώσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να καταθέσει όσα κατήγγειλε μέσω ραδιοφώνου.

Μπέος: Κωμικός, αποτυχημένος και σαλτιμπάγκος ο Πάτσης!

Φανερά εκνευρισμένος με τα όσα υποστήριξε ο κ.Πατσης στον αέρα του Sport Fm, ο κ. Μπέος έκανε πολλαπλές παρεμβάσεις, ζητώντας μάλιστα από τους δημοσιογράφους Θ. Κόφφα και Β. Ζηνέλη να μην αφήνουν τον κ.Πάτση να κάνει μονόλογο και να του απαντούν. Έδωσε ωστόσο ο ίδιος τις δικές του απαντήσεις, όπως μόνο αυτός γνωρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο δήμαρχος Βόλου προέβη σε σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου. Τον χαρακτήρισε “ανθρωπάκι” και “αποτυχημένο” καθώς και ότι είναι γνώστης του πως να χορεύει χωρίς πουκάμισο σε νυχτερινά κέντρα. Είναι δικαίωμά μου απάντησε ο κ. Πάτσης, μήπως ζηλεύει;

Ο κ. Μπέος κατηγόρησε τον κ. Πάτση ότι η Νίκη ήταν “στη ζητιανιά” και δεν είχε ούτε ρούχα να φορέσει. Υποστήριξε ότι ο κ. Πάτσης δεν άφησε ούτε ένα έργο υποδομής, ενώ ο ίδιος (ο κ.Μπέος) δημιούργησε βοηθητικά γήπεδα και άλλες υποδομές στον Ολυμπιακό Βόλου. Αναφορικά με τις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. “Το τι ειπώθηκε πριν από κάποια χρόνια μεταξύ μας, αφού θέλει ας τα δημοσιοποιήσει. Να πάει όπου γουστάρει. Είναι αδ….. Το ποιοι φοράνε παντελόνια ας κοιτάξει στον καθρέφτη του να δει”.

Πάτσης: Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο

Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Μπέου ο κ. Πάτσης δήλωσε: “Το αν χόρευα είναι δικαίωμά μου. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου και ήμουν στη Super League. Όταν κάποιος με θίγει προσωπικά θα πάρει απάντηση. Οι συζητήσεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έγιναν τις δύο χρονιές που είμασταν και οι δύο στη Football League. “Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο” δήλωσε χαρακτηριστικά για τον κ. Μπέο. “Δεν περνάνε αυτά στον Πάτση.”

Μπέος: Γιατί δεν πήγε μέχρι σήμερα στον Ανδρεάδη;

Σε νέα του παρέμβαση ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε το ερώτημα γιατί δεν πήγε στον κ. Ανδρεάδη να καταθέσει ο κ. Πάτσης αυτά που καταγγέλει σήμερα εφόσον αυτά έγιναν πριν από κάποια χρόνια; Ενώ τον χαρακτήρισε “ρουφιάνο” και ότι ηχογραφεί τις συνομιλίες του με τους άλλους. Πήγαινε και πουλούσε μαγκιές σε δέκα παιδάκια με μπράβους, κατηγόρησε τον Ανδρέα Πάτση ο Αχιλλέας Μπέος. Ενώ στο τέλος τον χαρακτήρισε “σαλτιμπάγκο” και ότι δεν ήταν ο πραγματικός πρόεδρος της Νίκης Βόλου όπως εμφανιζόταν, αλλά έβαζε άλλους μπροστινούς οι οποίοι τώρα θα βρεθούν υπόλογοι για τα χρέη που έχει η ομάδα. Ποιος ήταν πρόεδρος διερωτήθηκε ο κ.Μπέος. Μπορεί να ήταν στη SL όμως τον απέβαλλαν μετά από λίγους μήνες.

Πάτσης: Εγώ δεν είμαι κατηγορούμενος

Στην τελευταία του παρέμβαση ο κ.Πάτσης δήλωσε ότι “Μπορεί να με απέβαλλε το ποδόσφαιρο δεν με έκανε όμως κατηγορούμενο. Η Νίκη Βόλου αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Δεν καθίσαμε στο πρωτάθλημα για να τα “αρπάξουμε” δεν εμπλακήκαμε σε στημένα. Πήραμε μια απόφαση.”