«Ηταν μία όμορφη χρονιά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του αρχηγού του ΑΡΗ, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Με στεναχώρια αλλά και όμορφες αναμνήσεις ολοκληρώνεται η φετινή χρονιά σύμφωνα με τον Σπύρο Μούρτο, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΑΡΗ στην συνέντευξη Τύπου.

Για το σημερινό παιχνίδι και γενικότερα την σειρά με τον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο παιχνίδι πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά χάσαμε την νίκη μέσα από τα χέρια μας. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και στο τρίτο ήταν ο ΠΑΟΚ. Σήμερα για εμάς ήταν τελικός. Διψούσαμε πολύ για την 3η θέση και θέλαμε να πάμε σε πέμπτο ματς στην Πυλαία. Κάποια λάθη όμως και η κούραση, μας οδήγησαν στην ήττα».

Για την φετινή χρονιά: «Φέτος ήταν μία πολύ όμορφη χρονιά. Ημασταν μία παρέα. Είχαμε χαρές, λύπες, μεγάλες νίκες ή ήττες. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτό ήταν το ταβάνι μας, μπορούσαμε όμως να κατακτήσουμε την 3η θέση».

Για την κούραση των παικτών: «Η σωματική κούραση ήταν πολύ μεγάλη. Μείναμε από γκαρντ στο τελευταίο δίλεπτο. Δεν δικαιολογούνται κάποια λάθη που κάναμε, αλλά η κούραση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

Για την απώλεια της 3ης θέσης και αν αισθάνονται ότι ήταν άτυχο το αποτέλεσμα για τους ίδιους: «Σου μένει το αίσθημα ότι ήθελες πολύ την 3η θέση. Ηταν πολύ σημαντική για εμάς. Δεν είναι αδικία, αλλά μας στεναχωρεί περισσότερο».

Προτεινόμενα Άρθρα