«Ετοιμοι για τα μπαράζ, εφόσον γίνουν»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Μέχρι τις 25 Ιουνίου, μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει απόφαση από την ΕΠΟ»

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Παναργειακού, Βαγγέελης Πιλικίγκος, μιλώντας για το θέμα των μπαράζ και την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι τελικά θα γίνουν τα παιχνίδια και ανέφερε παράλληλα ότι αναμένει την απόφαση της ΕΠΟ μέχρι τις 25 Ιουνίου. 

Για την ενημέρωση που έχει μέχρι στιγμής: «Η ενημέρωση που έχουμε, είναι ότι θα παίξουμε μπαράζ. Ολες οι ομάδες σχεδόν, έχουν σταματήσει τις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά συνέχεια. Στην ουσία μόνο ο ΑΡΗΣ συνεχίζει κανονικά, αν και έχει χαλαρώσει λίγο».

Για την κατάσταση στον Παναργειακό: «Ολοι οι παίκτες βρίσκονται σε αναμονή. Αν γίνουν μπαράζ, θα κληθούν να παίξουν. Κανένας δεν έχει πάρει το δελτίο του».

Για το ενδεχόμενο να μην γίνουν αγώνες μπαράζ: «Υπάρχει και αυτή εκδοχή, γιατί αρκετές ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση. Ισως και οι ομάδες που έπεσαν από την Φούτμπολ Λιγκ να διεκδικήσουν την παραμονή τους, αλλά αυτό είναι παράνομο».

Για το πότε περιμένει να ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση: «Μέχρι τις 25 Ιουνίου, μας είπαν ότι θα υπάρχει απόφαση από την ΕΠΟ. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μπαράζ, αν χρειαστεί».

Για το αν ξέρει τι γίνεται στην Κηφισιά: «Η ενημέρωση μας είναι ότι η Κηφισιά δεν θέλει να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ. Δεν το ξέρουμε όμως ακόμα με βεβαιότητα».

Για το κατά πόσο βρίσκονται σε επαφές με τον ΑΡΗ: «Είμαστε σε επαφή γιατί ο ΑΡΗΣ κίνησε όλες τις ενέργειες. Το ηθικό βάρος του ΑΡΗ, άνοιξε πόρτες. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα γινόταν τίποτα. Πιέζει πάρα πολύ και δίπλα του ίσως να επωφεληθούμε και εμείς».

Για τον Πόι, ο οποίος φέτος συμφώνησε αρχικά με τον Παναργειακό, πριν αποχωρήσει για να έρθει στον ΑΡΗ: «Ηρθε, υπέγραψε και όλα καλά. Το ίδιο βράδυ όμως που υπογράψαμε, μας είπε ότι δεν ένιωθε καλά. Με το ζόρι φυσικά δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν. Του δώσαμε πίσω το δελτίο του και αυτός επέστρεψε την προκαταβολή των 10 χιλιάδων που πήρε. Δεν ήταν θέμα τραυματισμού η αποχώρηση του».

Προτεινόμενα Άρθρα