Τι ψάχνει ο Καλαϊτζίδης

από AllAboutARIS

Οι προκαταρκτικές επαφές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ενίσχυση της ομάδας ξεκίνησαν. Ποιο είναι το μοντέλο των παικτών που αναζητούνται.

Το περσινό πάθημα έχει γίνει μάθημα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που προσπαθεί να αξιοποιήσει το διάστημα της υποχρεωτικής αναμονής για τον ΑΡΗ, καταστρώνοντας το πλάνο της επόμενης μέρας στη Football League, εφόσον φυσικά ανατεθεί στο αδερφό του η σύσταση και ανάληψη της νέας ΠΑΕ ώστε να μην χάνεται χρόνος. Σε αντίθεση με ό, τι συνέβαινε πέρσι τέτοιο καιρό, ο Καλαϊτζίδης γνωρίζει αν υπάρχουν- και πόσα- χρήματα αφού μιλάμε για τον αδερφό του και την πολύ πιθανή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμπλοκή και των Φόιχτ-Χένες. Έχει ήδη δηλαδή το μπάτζετ που θα του δοθεί για μεταγραφές και με βάση αυτό ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα τις πρώτες επαφές. Γνωρίζει επίσης ποιες είναι οι ανάγκες του ρόστερ που το ξέρει από έξω και ανακατωτά και σε ποιους μπορεί να στηριχτεί και την επόμενη σεζόν.

Επειδή θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές, έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πρόκειται για παίκτες από Σούπερ Λιγκ και Football League με κύριο χαρακτηριστικό ότι τους γνωρίζει, πιθανότατα έχει συνεργαστεί μαζί τους, γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του, τις ιδιοτροπίες του ώστε να υπάρξει γρήγορη προσαρμογή. Δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο σε έλληνες αλλά και ξένους που έχουν περάσει ή αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μια άλλη κατηγορία είναι παίκτες που γνωρίζουν το περιβάλλον του ΑΡΗ και επίσης δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.

Προτεινόμενα Άρθρα