Το αποφάσισε ο ΟΦΗ

από AllAboutARIS

Εκκαθάριση της ΠΑΕ, ξεκίνημα από τη Γ’ εθνική και το πλάνο της «επόμενης μέρας», με την ομάδα των επιχειρηματιών του Ηρακλείου να αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν τον ιστορικό σύλλογο.

Οι «9» πλέον επιχειρηματίες, καθώς ο Μανώλης Παπακαλιάτης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αποχώρησε από αυτήν την ομάδα, παίρνουν το «χρίσμα» να αναλάβουν τον ΟΦΗ στο νέο του ξεκίνημα. Παράλληλα ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ με τους κ. κ. Μανουσάκη, Φασομυτάκη να αναλαμβάνουν το ρόλο του εκκαθαριστή.

Στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν και οι δύο προτάσεις που είχαν κατατεθεί για την «επόμενη μέρα» του Ομίλου, με την πρόταση του Μιχάλη Λελεδάκη να αναλύεται πρώτη. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Έχω καταθέσει επίσημα πρόταση για τον ΟΦΗ. Είμαι μόνος μου. Η πρόταση έχει τέσσερα σκέλη. Υπάρχει άμεση κατάθεση 500.000 ευρώ για τον ΟΦΗ. Υπολογίζω 500.000 ή και παραπάνω έσοδα που θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Είναι καλό για την ομάδα να υπάρχει ακόμα μια πρόταση. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ πήρε απόφαση για Γ’ Εθνική, είναι προτιμότερο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση άκουσα 7 μεγάλα ονόματα της Κρήτης, που αποτελούν πολυτέλεια για τον ΟΦΗ. Στην πρώτη συνέλευση ο κ. Αντίπας είπε ότι δε θα μετοχοποιηθούν τα χρήματα που θα βάλουν ενώ στην πρόταση λέει ότι θα μετοχοποιηθούν. Θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο με 9 άτομα είναι δύσκολο να προχωρήσει μια ομάδα».

Τον λόγο έπειτα πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης υποστηρίζοντας πως η πρόθεση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι να δοθεί το χρίσμα στην πρόταση των επιχειρηματιών:

«Ο κόσμος είναι λογικό να ζητά απαντήσεις. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη με αίσθημα ευθύνης, εκτιμά και τις δύο προτάσεις. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες. Θα εκλέξουμε μια από αυτές. Εγώ στηρίζω την πρόταση των επιχειρηματιών και το λέω δημόσια, για να είμαι ξεκάθαρος. Έχω έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες, έχουμε θέσει ερωτηματικά για τη διασφάλιση της επόμενης μέρας του σωματείου, για να είναι ξεκάθαρο το τοπίο και να γνωρίζει ο κόσμος του ΟΦΗ τη νέα τάξη πραγμάτων. Δεν ξέρω γιατί αποχώρησε ο Παπακαλιάτης. Πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία σ’ αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά ανιδιοτελώς για τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι κατάλληλοι για την επόμενη μέρα και το σωματείο να πάρει τη θέση που του αξίζει σε μερικά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Παρακαλώ τους επιχειρηματίες, να βρουν τις κοινές λύσεις για να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας για τις δεσμεύσεις που θέλουν αυτοί από μας κι εμείς απ’ αυτούς. Οποιοσδήποτε έχει αντιρρήσεις για αυτό από την πλευρά του Ερασιτέχνη μπορεί να το κάνει αυτό δημόσια. Η τοποθέτηση μου δεν αποτελεί αιχμή για τον κ. Λελεδάκη τον οποίο εκτιμώ».

Έπειτα από τη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αποφασίστηκε να δοθεί και επίσημα το «χρίσμα» στους 9 επιχειρηματίες για να αναλάβουν την ομάδα από τη Γ’ εθνική. Θα υπάρξει άμεσα συνάντηση για να υπογραφεί η συμφωνία της συνεργασίας των δύο πλευρών για την «επόμενη μέρα» του ιστορικού συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα