Τον πείραξε η… ζέστη

από AllAboutARIS

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ μάλλον έχει πέσει θύμα της… ζέστης στην Θεσσαλονίκη διαφορετικά δεν εξηγείται η άποψη του ότι "χάρισαν" τον δεύτερο αγώνα στον ΑΡΗ. Εκεί οπου βρέθηκαν να χάνουν με 14 πόντους. Επίσης δεν γνωρίζει καν γιατί γίνονται οι "μικροί τελικοί", ας τον πει κάποιος ότι κρίνεται το εισιτήριο για το EuroCup.

Σε ένα ακόμη blog του ο Κέβιν Λάνγκφορντ του Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει γέλιο με την άποψη του για τα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά δείχνει να μην έχει ενημερωθεί από την ομάδα του γιατί γίνονται οι “μικροί τελικί” και ποιο είναι το κίνητρο, η συμμετοχή στην Ευρώπη την νέα χρονιά. Μάλλον θέλει να φύγει…
Το blog του Λάνγκφορντ: “Χαρίσαμε το δεύτερο, να κερδίσουμε το τρίτο
Είναι η ώρα για ένα ακόμη blog. Θα είναι πολύ σύντομο.
Πρώτα από όλα, το να παίζεις μία σειρά μέχρι πέντε παιχνίδια για την 3η θέση, δεν έχει καμία λογική. Η 3η θέση δεν έχει την δυνατότητα να σε οδηγήσει κάπου περισσότερο, σε σχέση με τους τελικούς. Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει αγώνας για την τρίτη θέση καθόλου. Καταργεί τον λόγο για τον οποίο αγωνίζεσαι την κανονική περίοδο. Το γεγονός ότι αυτά τα πέντε παιχνίδια εκτείνονται σε ένα χρονικό διάστημα πάνω από δύο εβδομάδες καθιστά ακόμη μικρότερο το νόημά τους. Αλλά είμαι απλά ένας παίκτης, οπότε τι μπορώ να ξέρω εγώ.
Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και χαρίσαμε το δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι.
Αυτά”

Προτεινόμενα Άρθρα