Κι επίσημα στη Football League 2 η Νίκη Βόλου

από AllAboutARIS

Ανοίγει σιγά-σιγά ο δρόμος για τον ΑΡΗ μετά και την επίσημη τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Δημήτρη Γκόλια, για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Δημήτρης Γκόλιας, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ξεκαθάρισε την πρόθεση της ομάδας του Βόλου να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική λόγω χρεών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δηλώσαμε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την ομάδα στη Β’ εθνική. Γνωρίζουν πλέον η ΕΠΟ και η Φούτμπολ Λιγκ. Δηλώσαμε επίσημα την επιθυμία μας και την απόφαση μας πως η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ εθνική. Και ο ΟΦΗ θα το κάνει αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολουθεί και ο Εργοτέλης», είπε στον Αρένα.

 Για την πιθανότητα να γίνουν μπαράζ: «Δεν ξέρω αν θα γίνουν μπαράζ ή αν θα υπάρξει κατευθείαν άνοδος. Θα υπάρξει ένα μεγάλο καλοκαίρι όπου θα πιέσουν πολλές ομάδες από τις δύο κατηγορίες. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, όλα είναι πιθανά».

Για τα χρέη της Νίκης Βόλου: «Τα χρέη είναι πάνω από 7.000.000 ευρώ. Αυτό το χρέος έχει δημιουργηθεί σε βάθος 10ετίας από προηγούμενες καταστάσεις. Εμείς έχουμε οργανωθεί αρκετά, έχουμε επιλέξει αρκετούς παίκτες και επιτελείο, η προετοιμασία μας έχει διευθετηθεί και προχωράμε ήδη σαν να βρίσκεται η ομάδα στη Γ’ εθνική».

Προτεινόμενα Άρθρα