Ξεπέρασε τον Λιαδέλη ο Βεζένκοφ

από AllAboutARIS

Από την άλλη ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ξεπέρασε τα 100 με τους "κίτρινους" στο πρωτάθλημα.

Οι 92 πόντοι που πέτυχε ο ΑΡΗΣ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη του φετινή επίδοση στο πρωτάθλημα. Ο Αλέξανδος Βεζένκοφ πέτυχε να μπεί στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας στην ιστορία της ομάδας στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος καθώς έφτασε τα 111 εύστοχα τρίποντα.

Η ενημέρωση του μπασκετικού τμήματος αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 92-88 στο δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ και έκανε ρεκόρ, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ξεκινώντας από τα ομαδικά, οι 92 πόντοι που πέτυχε ο ΑΡΗΣ ήταν η καλύτερη φετινή επίδοσή του στο πρωτάθλημα και η προηγούμενη ήταν οι 91 που σημείωσε εντός έδρας με τα Τρίκαλα BC Aries (91-60). Επίσης, οι 32 πόντοι που σημείωσε η ομάδα στην τέταρτη περίοδο είναι η καλύτερη φετινή επίδοση, αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 28 στο δεύτερο δεκάλεπτο του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με τα δύο τρίποντα που πέτυχε μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας στην ιστορία της ομάδας στα χρόνια του επαγγελματικού  πρωταθλήματος. Μόλις στα 20 χρόνια του, έφτασε τα 111 εύστοχα τρίποντα και άφησε πίσω του με 110 τον Παναγιώτη Λιαδέλη που έπαιξε με τον ΑΡΗ από το 1993 ως το 2000.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Χαρίσης ισοφάρισε το ατομικό ρεκόρ του με τα 9 ριμπάουντ που μάζεψε και παράλληλα ξεπέρασε τα 400 με τη φανέλα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς ευστόχησε σε πέντε δίποντα και ξεπέρασε τα 100 με τον ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόσο ο ΛαΜάρκους Ριντ όσο και ο Τόρεϊ Τόμας ξεπέρασαν τους 300 πόντους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο δεύτερος μάλιστα, μοιράζοντας τρεις ασίστ, ξεπέρασε τις 100.

* Τα στατιστικά στοιχεία, από το www.esake.gr”

Προτεινόμενα Άρθρα