"Έκπληξη το υψηλό σκορ"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ έμεινε έκπληκτος από το υψηλό σκορ ενώ χαρακτήρισε την απουσία του Αντεγκμπόγιε μεγαλύτερη από αυτή του Νέιμικ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε τα εξής:

“Εγινε ένα θεαματικότερο παιχνίδι από το προηγούμενο στην Πυλαία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είναι σημαντικό ότι κάναμε το 1-1. Προς μεγάλη μου έκπληξη το σκορ πήγε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αναμφίβολα δεν θα πρέπει να παίζουμε τα παιχνίδια στους 90 πόντους. Θα πρέπει να κραταμε το σκορ πιο χαμηλά που είναι πιο βολικό για την ομάδα μας. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι χωρίς να παρασυρόμαστε από τη σημερινή νίκη”.

Για το γεγονός ότι ο Νέιμικ δεν αγωνίστηκε σήμερα: “Ο Νέιμικ μου είπε ότι αισθάνεται καλύτερα απ’ ότι στον προηγούμενο αγώνα. Τον είδα στο ζέσταμα και δεν αισθάνθηκα ασφαλής να τον βάλω. Είχα αποφασίσει εξαρχής όμως να μην τον βάλω. Είναι μεγάλη απώλεια ο Νέιμικ όπως και ο Αντεγκμπόγιε. Σε σχέση με τον ΠΑΟΚ υστερούμε κατά έναν γκαρντ. Επομένως ο Αντεγκμπόγιε είναι μεγαλύτερη απουσία για αυτή τη σειρά. Η έλλειψή του εξηγεί και το γεγονός ότι χάσαμε τη διαφορά στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες λύσεις στα γκαρντ”.

Για την απουσία του κόσμου: “Είναι εντελώς άχαρο να γίνονται παιχνίδια χωρίς κόσμο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο και πρέπει να είναι στο γήπεδο. Πρέπει να είναι κόσμιος αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση”.

Για την κούραση: “Υπάρχει προβληματισμός για τα πολλά παιχνίδια, ειδικά όσον αφορά τα γκαρντ. Αν έπρεπε να επιλέξω τον Νέιμικ ή τον Αντεγκμπόγιε θα επέλεγα τον δεύτερο. Από τη στιγμή που και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον Βον, μας λείπει περισσότερο ο Αντεγκμπόγιε. Πρέπει να δείχνουμε συμπαγείς στις δύσκολες στιγμές. Οταν κερδίζουμε είναι εύκολο να λέμε ότι είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Πρέπει να το δείχνουμε και όταν χάνουμε. Δεν έχω παράπονα από την ομάδα μου ανεξάρτητα απο την έκβαση αυτής της σειράς. Οι παίκτες έκαναν χρονιά ανώτερη των προσδοκιών. Είμαστε εδώ όμως και προσπαθούμε για το καλύτερο.”

Προτεινόμενα Άρθρα