«Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καθοριστικός ο Αμερικανός για τους γηπεδούχους

Ο Τζέικ Οντουμ ήταν καθοριστικός για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΡΗ και ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες του «Δικεφάλου» στην συέντευξη Τύπου, κάνοντας την δική του κριτική για το ματς. 

Για τον αγώνα: «Οταν παίζεις με τον βασικό αντίπαλο στην πόλη του, το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Ξεκινήσαμε καλά. Σε κάποια σημεία αφήσαμε το ματς να ξεφύγει. Επαιξαν καλύτερα από εμάς, αλλά ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά το παιχνίδι. Ολη την χρονιά παλέψαμε για την 3η θέση και είναι σημαντικό που προφυλάξαμε την έδρα μας. Τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε, για να πάρουμε την νίκη στο γήπεδο τους».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Στα πλέι οφ πάντα το τέταρτο δεκάλεπτο, είναι το σημείο που πρέπει να φορτσάρει η ομάδα. Επρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Πετύχαμε ένα- δύο σουτ και μας βοήθησε αυτό».

Για τα δύο κρίσιμα τρίποντα που πέτυχε στην τελευταία περίοδο: «Η μπάλα ήρθε σε μένα σε εκείνα τα δύο σημεία. Θα μπορούσε να συμβεί με οποιοδήποτε άλλο παίκτη. Ουσιαστικά όταν μπαίνουν τα σουτ και έρθει ξανά η ευκαιρία, σουτάρεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Προτεινόμενα Άρθρα