«Να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο τεχνικός του ΑΡΗ

Για τον αγώνα: «Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, ισορροπήσαμε το ματς, αλλά κάναμε ένα κακό τελείωμα. Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο. Στο τέλος είχαμε κακή συγκέντρωση, δώσαμε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να γυρίσει το ματς, να βάλει μεγάλα σουτ. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν υπήρξαν επαφές με τον Μαργαρίτη, πριν ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ: «Οχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν μιλήσαμε μαζί του, εγώ προσωπικά με τον παίκτη ποτέ και φυσικά κανένας από τον ΑΡΗ».

Για το τι χρειάζεται από εδώ και πέρα η ομάδα: «Χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση και ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Τώρα είναι οι στιγμές που πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα. Τα παιχνίδια των πλέι οφ έχουν μεγάλο ψυχολογικό υπόβαθρο. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη».

Για τον Νέιμικ: «Ο Νέιμικ είναι ανέτοιμος. Περισσότερο το.. εκβίασα σήμερα. Υπήρχε ερωτηματικό για το τι θα κάνει. Το έκανα και λίγο για να τον σπρώξω και να του δείξω ότι θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια, έστω και αν πονάει λίγο».

Προτεινόμενα Άρθρα