«Θέληση και προσωπικότητα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο η ομάδα»

Στους αγώνες με τον Ολυμπιακό αλλά και σε εκείνους που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσιάρας. Ο φόργουορντ του ΑΡΗ φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air», μιλώντας για την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ και τον στόχο της Ευρώπης.

Για την σειρά με τον Ολυμπιακό και την νίκη της Τρίτης: «Μετά τα δύο πολύ καλά παιχνίδια στην Αθήνα, θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική και ότι μπορεί να κοντράει τον Ολυμπιακό. Το αποδείξαμε στα τελευταία δύο ματς και μάλιστα νικήσαμε το ένα. Η ομάδα είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο και αυτό φάνηκε».

Για τον ερχομό του στην ομάδα αυτή την χρονική περίοδο για την ομάδα: «Από την αρχή το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα για μένα. Αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής, ήταν να βοηθήσω όσο μπορώ, σε όποια θέση μπορώ. Σίγουρα νιώθω καλύτερα κάθε μέρα που περνάει».

Για τον Νέιμικ: «Ολοι περιμένουμε να δούμε πως θα είναι. Είναι μειονέκτημα για εμάς που βρίσκεται τόσο καιρό εκτός. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και ελπίζω να μας βοηθήσει».

Για την σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ: «Εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης και ελπίζουμε τουλάχιστον σε ένα ματς, να έχουμε κόσμο. Κάθε αθλητής περιμένει τέτοια παιχνίδια με ένταση, πίεση και για να βγάλει την προσωπικότητα του στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Για τις λιγότερες μέρες προετοιμασίας που έχει ο ΑΡΗΣ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα έχει περισσότερες ημέρες προετοιμασίας. Εμείς από την άλλη έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν νομίζω πως θα κριθεί σε αυτό το κομμάτι η σειρά, αλλά στην θέληση και την προσωπικότητα».

Για την έλευση του Νίκου Λάσκαρη στην ομάδα: «Είναι σημαντικό και δείχνει την νοικοκυρεμένη δουλειά της διοίκησης. Είναι σημαντικό να το βλέπουν και οι παίκτες αυτό. Υπάρχει μία προοπτική. Είναι κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση».

Για το κίνητρο της 3ης θέσης και το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Εχει άλλη αίγλη όταν παίζεις στην Ευρώπη. Σίγουρα για εμάς αποτελεί κίνητρο να τερματίσουμε στην 3η θέση, σε ένα πρωτάθλημα όπου η 1η και η 2η θέση ανήκουν στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Προτεινόμενα Άρθρα