Ο ΑΡΗΣ δεν είναι παιχνίδι κανενός

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο ΑΡΗΣ για έναν περίεργο όσο και ανεξήγητο λόγο βρίσκεται μονίμως σε μια κατάσταση αναβρασμού η οποία δεν τον έχει αφήσει να πάρει μια βαθιά ανάσα και να προχωρήσει παρακάτω απερίσπαστος.

Μπορεί να πλήρωσε δικά του λάθη, μπορεί οι λάθος χειρισμοί ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τα πράγματα της ομάδας να ευθύνονται για τα περισσότερα από όσα βίωσε και συνεχίζει να βιώνει αυτός ο Σύλλογος, όμως κάπου εδώ πρέπει να εξετάσουμε το τι φταίει που μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να πλεύσει σε ήρεμα νερά.

Όλοι θεωρούσαμε πώς ο ΑΡΗΣ με τον εθελούσιο πλην όμως αναγκαίο υποβιβασμό του στην Γ Εθνική θα άφηνε πίσω τα προβλήματα που τον ταλάνιζαν και δεν του επέτρεπαν να μακροημερεύσει, αλλά διαπιστώσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πώς κάποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν να βρίσκουν εφαρμογή στις τάξεις της ομάδας και του κόσμου της καταστάσεις αναμπουμπούλας που έχουν ως στόχο να σπέρνουν μονίμως την αμφιβολία και το μαρασμό στον Σύλλογο. Το ποιοι είναι αυτοί είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους και δε χρειάζεται να κάνουμε κάποια ειδική αναφορά, ωστόσο όλοι γνωρίζουν πώς το αίτημα του ΑΡΗ είναι όχι απλώς δίκαιο, αλλά αν βρισκόμασταν σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα θα ήταν απλά αυτονόητο και επιβεβλημένο

Όσοι νομίζουν πώς ο ΑΡΗΣ θα γίνει παιχνιδάκι στα δικά τους χέρια καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν, καθώς μια ομάδα της ιστορίας, της εμβέλειας και του κύρους του ΑΡΗ απαγορεύεται να αποτελεί θέμα συζήτησης επί μονίμου βάσεως άνευ λόγου και αιτίας. Όλος αυτός ο βομβαρδισμός πληροφοριών και ειδήσεων που δέχεται καθημερινά ο κόσμος της ομάδος δεν εξυπηρετεί κανέναν και σε τίποτα από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν πώς οι κίτρινοι οφείλουν να προασπίσουν και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε ανάλογο μέσο. Είναι αδιανόητο να ακούγεται από επίσημα χείλη πώς οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν παρανομούν σε τίποτα και ταυτοχρόνως να αμφιβάλουμε για το τι ακριβώς θα συμβεί στο τέλος και για το ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Από την δική μας πλευρά είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή πώς οι κίτρινοι πλήρωσαν την ποδοσφαιρική τους αφέλεια, από εκεί και πέρα όμως αυτό δεν νομιμοποιεί τον οποιονδήποτε να μην εφαρμόσει το δίκαιο και το σωστό βάσει κανονισμών επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την ανομία που είναι η βασικότερη αιτία για το κατάντημα στο οποίο έχει περιέλθει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε πώς όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας, όμως όποιος γνωρίζει πώς έχει δίκιο κοιμάται με την συνείδηση του ήσυχη και πάνω από όλα καθαρή.

Προτεινόμενα Άρθρα