«Πονοκεφαλιάζει» ο Πρίφτης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΡΗ για αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η τρίτη στο πλαίσιο των ημιτελικών της Μπάσκετ Λιγκ απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Δημήτρη Πρίφτη, πέραν της αντίδρασης της ομάδας, είναι το μέτωπο των τραυματιών, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο. Πέραν τον Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ για φέτος, ο προπονητής του ΑΡΗ έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Νέιμικ και Σίμτσακ. Ο Αμερικανός κάνει ουσιαστικά αγώνα δρόμου για να προλάβει την σειρά των μικρών τελικών. Από την άλλη για τον Σίμτσακ θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα σήμερα, δύσκολα όμως θα δώσει το «παρών» στο αυριανό ματς.

Ο έμπειρος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που αποκόμισε από το δεύτερο ματς του ΣΕΦ. Ετσι ο Πρίφτης δεν αποκλείεται να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του, ώστε να τον έχει έτοιμο για τα παιχνίδια των μικρών τελικών από το επόμενο Σάββατο, λογικά απέναντι στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που είναι πιθανό να απουσιάσει και ο Νέιμικ, τουλάχιστον από το πρώτο ματς. Σε κάθε περίπτωση, πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει μετά την σημερινή μέρα. 

Προτεινόμενα Άρθρα