Δεν τελείωσε το Φέντερερ-Μονφίς

από AllAboutARIS

Πήραν από ένα σετ και πήγαν στα αποδυτήρια οι Ρότζερ Φέντερερ και Γκαέλ Μονφίς στο ματς για τους «16» του Rolland Garros που γίνεται στο Παρίσι.

Η μεσημεριανή βροχή προκάλεσε την καθυστέρηση στην έναρξη των σημερινών παιχνιδιών, με αποτέλεσμα και το συγκεκριμένο ματς να ξεκινήσει δύο περίπου ώρες αργότερα.

Μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει οι δύο τενίστες αποσύρθηκαν για τα αποδυτήρια, συμφωνώντας να συνεχιστεί αύριο το παιχνίδι.

Ο Φέντερερ κυριάρχησε στο πρώτο σετ (6-3), ενώ στο δεύτερο είχε το πάνω χέρι ο Μονφίς. Ο Ελβετός αντέδρασε μόνο μετά το 5-3, όμως ο αντίπαλός του ήταν πιο σταθερός και έκανε το 1-1 στα σετ.

Το ματς θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Δευτέρας (1/6 – 12.00) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Σταν Βαβρίνκα -ο οποίος επικράτησε του Ζιλ Σιμόν με μεγάλη άνεση- για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Την είσοδο στους «8», πάντως, έχουν πανηγυρίσει ήδη οι Κέι Νισικόρι και Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, μετά τις σημερινές τους νίκες.

Ο Νισικόρι επιβλήθηκε 3-0 (6-3, 6-4, 62) του Γκαμπασβίλι και έγινε ο πρώτος Ιάπωνας που δίνει το παρών στα προημιτελικά από το 1933 και τον Γίρο Σάτο.

Πιο δύσκολα βρέθηκε στους «8» ο Τσονγκά, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί του Τόμας Μπέρντιχ με 6-3, 6-2, 6-7 (5), 6-3.

Προτεινόμενα Άρθρα