Χαμός και ξύλο στην Κόρινθο

από AllAboutARIS

Μετά τα χθεσινή επεισόδια στο Παπαστράτειο, ήρθαν σήμερα νέα επεισόδια στον αγώνα της Παναχαικής με την ΑΕΚ στα μπαράζ ανόδου για την SuperLeague, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Άραγε τώρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής θα επιβάλλει περαιτέρω τιμωρίες;

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr: “Ο αγώνας στην Κόρινθο ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΚ κυλούσε ομαλά, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1. Όλα αυτά μέχρι το 81′ λεπτό στο οποίο πήγαν όλα να… τιναχθούν στον αέρα. Συγκεκριμένα στο λεπτό αυτό ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας είχε έντονο λεκτικό αρχικά διαπληκτισμό με αστυνομικό, ενώ στην συνέχεια οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με συνέπεια να σκιστεί η μπλούζα του γνωστού ποινικολόγου.

 
Πάνω στην ένταση που υπήρξε οι οπαδοί της Ένωσης κινήθηκαν απειλητικά προς τα επίσημα και τον Αλέξη Κούγια, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση χημικών για να τους αποτρέψουν. Τα χημικά έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ στο διάστημα αυτό έπεσε πολύ ξύλο ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους φίλους της ΑΕΚ.

Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, με πολλούς φιλάθλους να παίρνουν τα παιδιά τους και να πηγαίνουν στα δημοσιογραφικά προκειμένου να μπορούν να αναπνεύσουν, με τον Γιάχο να διακόπτει για περίπου 15 λεπτά την αναμέτρηση. Χρόνος που χρειάστηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τον αγώνα να συνεχιστεί και να τελειώσει κανονικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα