Μπήκε ο Πάσαλιτς

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς προπονήθηκε κανονικά σήμερα στο Παλέ, όχι όμως οι Ντρου Νέιμικ και Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι παραμένουν αμφίβολοι για τον τρίτο ημιτελικό.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφερει: «Μία προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό (Κυριακή 31/5) πρόγραμμα του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της Τρίτης (2/6, 6:30μ.μ.) με τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall».

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιό του. Πέραν των Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, απόντες ήταν και οι Άντριου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ. Ο πρώτος συνεχίζει τη θεραπεία του και η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σίμτσακ έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, που αποκόμισε από το δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Στον αντίποδα, κανονικά προπονήθηκε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος είχε δεχτεί χτύπημα στο πόδι, την Παρασκευή στο Σ.Ε.Φ. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Δημήτρης Φλιώνης, μετά το τέλος των εξετάσεών του.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για την τρίτη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα (1/6) με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί προβολή βίντεο».

Προτεινόμενα Άρθρα