Ο… υπέρμετρος ρεαλισμός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη μία κακή παρένθεση για την ομάδα στα πλέι οφ

Κάθε ήττα είναι πάντα δύσκολη για μία ομάδα, όχι όμως όταν έρχεται με τον τρόπο που την γνώρισε χτες ο ΑΡΗΣ. Οι «κίτρινοι» πέρασαν ένα δύσκολο απόγευμα στο ΣΕΦ, όπου παρουσίασαν παθογένειες… ΟΑΚΑ.

Στον ΑΡΗ ήξεραν από την αρχή ότι η σειρά με τον Ολυμπιακό θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και ότι δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν την παρουσία τους στους μικρούς τελικούς. Επικρατούσε ρεαλισμός. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αυτός φάνηκε να είναι… υπέρμετρος και αυτό κόστισε σε έναν βαθμό. 

Η ομάδα από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας, έδειξε -πέραν της κακής εμφάνισης- ότι δεν πίστεψε στο ματς. Ηταν υποτονική στο παιχνίδι της και παραδόθηκε αμέσως στις διαθέσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος, κατά κάποιον τρόπο, βρήκε και έκανε.

Οι απουσίες όπως και η τιμωρία της ομάδας, αποτελούν ελαφρυντικά, μέχρι όμως ενός σημείου. Για έναν ΑΡΗ που έχει αποδείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Μπάσκετ Λιγκ, αλλά χθες προσέθεσε ακόμη μία ντροπιαστική ήττα στο φετινό του ενεργητικό του φέτος, μετά από εκείνη στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα