Κάλας, Γκιρτζίκης και… ΦΙΦΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην ατζέντα του Κάλας και η συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας

Τα ραντεβού του Αλεξ Κάλας στο διάστημα παρουσίας του στην Ελλάδα δεν σταματούν χτες, αλλά αναμένεται να έχουν και συνέχεια μέσα στις επόμενες ώρες. 

Χτες το βράδυ υπήρξε μία επαφή με τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, Σπύρο Καλογιάννη, όλοι όμως γνωρίζουν ότι η πλευρά που θα κρίνει στο μεγαλύτερο βαθμό τις εξελίξεις στο θέμα των μπαράζ, είναι η ΕΠΟ. Για αυτό η ατζέντα του Κάλας περιλαμβάνει και ένα ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Ζυρίχη, για τις εκλογές της ΦΙΦΑ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ηγείται της ελληνικής αποστολής και σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για αύριο. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει νωρίτερα, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και το σκάνδαλο που προέκυψε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, το οποίο και έχει φέρει σκέψεις για την αναβολή των προγραμματισμένων εκλογών.

Ο Κάλας εκτός απροόπτου θα βρεθεί σήμερα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να παραμείνει μέχρι την Κυριακή. Ενα τριήμερο μέσα στο οποίο είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να γίνει η συνάντηση με τον Γκιρτζίκη, είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη. Αλλωστε η καταγωγή του Γκιρτζίκη είναι από την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη, στην οποία ενδεχομένως να μεταβεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάνοντας ίσως μία στάση στην Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα