«Εφαρμόστε τις νόμιμες διαδικασίες»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού και ο μονόδρομος -πλέον- της Ομοσπονδίας

Το δίκαιο αίτημα του ΑΡΗ για την διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ και κυρίως η συνάντηση του Αλεξ Κάλας με τον Σταύρο Κοντονή, φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχασε χρόνο και μέσα στην χτεσινή μέρα είχε επικοινωνία με την ΕΠΟ, αναφορικά με το θέμα των «κίτρινων», κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί άλλωστε.

Ο ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης μετέφερε τα όσα συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και ζήτησε από την Ομοσπονδία να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει, βάσει των κανονισμών και της περσινής προκήρυξης. Πολύ απλά δηλαδή, να «ανάψει το πράσινο φως» για τους αγώνες μπαράζ και έτσι μέσω αυτών ο ΑΡΗΣ να διεκδικήσει, όπως δικαούται άλλωστε, την άνοδο του στην Φούτμπολ Λιγκ, χωρίς να μπουν καν στην διαδικασία να σκεφτούν το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης. 

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η αντίδραση της ΕΠΟ, πολύ δύσκολα όμως να μπει στην διαδικασία αντιπαράθεσης με την Πολιτεία. Αλλώστε ακόμα τα… κάρβουνα από την φωτιά που πήγε να ανάψει με το αυτοδιοίκητο και το περίφημο Grexit δεν έχουν σβήσει, ενώ είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την υπάρχουσα νόμιμη οδό, από την στιγμή που στην μέση υπάρχει και η Πολιτεία. 

Προτεινόμενα Άρθρα