Βεζένκοφ: «Δεν μπήκαμε ποτέ, νωθροί από την αρχή»

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει από την κακή εικόνα του ΑΡΗ στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι.

Ο άσος του ΑΡΗ μίλησε στην κάμερα του OTE TV και υπογράμμισε αρχικά: «Πρέπει να ήμαστε ανταγωνιστικοί ως ομάδα, δεν έχει να κάνει με μένα. Δεν μπήκαμε ποτέ, όχι όπως θα έπρεπε. Αντίθετα παρουσιαστήκαμε νωθροί από την αρχή του αγώνα και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί στον αγώνα της Παρασκευής, πιο ανταγωνιστικοί» ενώ για τον εαυτό του είπε: «Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό σε κάθε αγώνα, κάποιες φορές όμως δεν βγαίνει το αποτέλεσμα. Έχω μάθει και από την οικογένεια μου να δουλεύω κάθε μέρα, να προσπαθώ να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και ευχαριστώ και τον προπονητή μου για τις ευκαιρίες και την δουλειά που κάνει μαζί μου».

Σε ερώτηση για το ντραφτ και αν έχει πάρει την απόφαση του είπε: «Το έχω αφήσει ανοιχτό, είμαι στην διαδικασία ακόμα του ντραφτ, περιμένω τις ομάδες και ανάλογα θα αποφασίσω».

Προτεινόμενα Άρθρα