«Χάνει» στην άμυνα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για την ώρα οι «κίτρινοι» μαθαίνουν να ζουν χωρίς τον Αμερικάνο

Για πρώτη φορά μετά την σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ, ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να παίξει χωρίς τον Ντρου Νέιμικ, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των αγώνων με τον Ολυμπιακό.

Ναι μεν οι ελπίδες της ομάδας για πρόκριση δεν είναι πολλές, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η απουσία του Αμερικανού σέντερ θα της κοστίσει στο παιχνίδι της, κυρίως στον τομέα της άμυνας και μάλιστα σε περίοδο φορμαρίσματος για τον παίκτη.

Ο Νέιμικ έχει προσφέρει πολλά στο αμυντικό κομμάτι, κάνοντας αθόρυβη δουλειά. Αυτή έχει φανεί λίγες φορές και μία από αυτές ήταν στους αγώνες με την ΑΕΚ, όταν ήταν αποτελεσματικός απέναντι στον Μενσά-Μπονσού. Αποκορύφωμα φυσικά ήταν το τρίτο παιχνίδι της σειράς στο Παλέ, όταν αγωνίστηκε στην ουσία με ένα πόδι, αλλά έπαιξε περισσότερο με το κορμί του και συνέβαλε στην νίκη της ομάδας. 

Η απουσία του έρχεται στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, για αυτόν και στον ΑΡΗ δεν τα… βάφουν μαύρα. Ο στόχος είναι άλλωστε να προλάβει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, λογικά με τον ΠΑΟΚ.  Σε κάθε περίπτωση όμως, η απουσία του αποτελεί πλήγμα για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα