Καταθέτει έφεση κι… ελπίζει

από AllAboutARIS

Οι ιθύνοντες των "κιτρίνων" ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν μέσω της έφεσης να μειώσουν τις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να μην υπάρξει πιθανότητα να "κουβαλήσουν" την ποινή και στην επόμενη σεζόν.

Η εξοντωτική ποινή των 4 αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του ΑΡΗ και είναι δεδομένη η πρόθεση της ΚΑΕ να ασκήσει έφεση στο ΑΣΕΑΔ.

Αυτό που ελπίζουν στην ομάδα είναι να μειωθεί ο αριθμός αγώνων κεκλεισμένων των θυρών κατά τουλάχιστον μία αγωνιστική προκειμένου να εκμηδενίσουν την πιθανότητα να εκτίσουν την ποινή και στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, πέρα από το πρόστιμο των 35.800 ευρώ που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής, στις τάξεις της ΚΑΕ ΑΡΗΣ υπάρχει ανησυχία για το πρόστιμο που θα επιβάλλει με τη σειρά του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έχει ζητήσει να πάρει στα χέρια του το φύλλο αγώνα αλλά και τις εκθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, του παρατηρητή του ΕΣΑΚΕ και του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, καθώς και το βίντεο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα