Παίζει τα ρέστα του…

από AllAboutARIS

Στην πρωτεύουσα χτυπάει από σήμερα η καρδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φθάνει από την Αμερική ο Κάλας και συναντάται με το υπόλοιπο κιτρινόμαυρο κλιμάκιο.

Στην Αθήνα μεταφέρεται από σήμερα το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού τμήματος που κορυφώνει τις κινήσεις του για να πετύχει την απόφαση να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ και μέσα από αυτά να διεκδικήσει την άνοδό του στη Football League ή εν πάση περιπτώσει να εξασφαλίσει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και πάντα πατώντας στους κανονισμούς, θα παίζει την επόμενη χρονιά στη Football League.

Το πόσο σημαντικός είναι ο κύκλος επαφών που θα γίνουν από σήμερα με την Πολιτεία και τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου. φαίνεται από το γεγονός ότι στην ουσία το μισό ποδοσφαιρικό τμήμα μετακομίζει από σήμερα στην πρωτεύουσα. Επικεφαλής του κιτρινόμαυρου κλιμακίου θα είναι ο ίδιος ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλεξ Κάλας που φθάνει σήμερα στην Αθήνα και θα ηγηθεί των τριήμερων επαφών. Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και, οι νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Κεντρική θέση στην ατζέντα έχει ασφαλώς το ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή την Τετάρτη το μεσημέρι στο οποίο οι κίτρινοι αφού αναλύσουν το δίκιο αίτημά τους θα ζητήσουν την συμπαράσταση της Πολιτείας στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για να επιβάλλει την νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα έχουν καθοριστεί ραντεβού και με την ΕΠΟ αλλά και τη Football League, καθώς η πρώτη είναι αυτή που θα κληθεί να αποφασίσει στην περίπτωση που προκύψουν θέσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και στόχος είναι να διερευνηθούν οι προθέσεις της καθώς και ο χρονικός ορίζοντας που θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Μετά το τριήμερο της παραμονής στην Αθήνα ο Κάλας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ως την Κυριακή προκειμένου να ενημερώσει τον ερασιτέχνη για τις επαφές αλλά να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές.

Προτεινόμενα Άρθρα