"Αν η ομάδα δεν ανέβει, θα διαλυθεί ο ΑΣ"

από AllAboutARIS

Παράλληλα, τόνισε ότι στη Γενική Συνέλευση θα έπρεπε να έχουν δώσει το "παρών" οι κ.κ. Γαλανός και Καλαϊτζίδης για να λύσουν πολλές απορίες που υπάρχουν σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Δεσύπρη:

Τα δεδομένα για τον σύλλογο είναι εξαιρετικά δυσμενή. Τα πιο σοβαρά προβλήματα είναι ότι ο σύλλογος δεν έχει ούτε θα αποκτήσει άμεσα φορολογική ενημερότητα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε οποιαδήποτε είσπραξη χρημάτων από το Δημόσιο. Δεν υπάρχει λογαριασμός για να διακινήσει ο σύλλογος χρήματα.

Οι οφειλές του είναι πολύ μεγάλες και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα. Οπως γνωρίζω εγώ τα νούμερα, με πάσα γνώση και ευθύνη των λεγομένων μου, εάν ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ δεν αγωνιστεί ως ΠΑΕ στην Β’ Εθνική, ο αθλητικός σύλλογος ΑΡΗΣ δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Κινδυνεύει με αναστολή δραστηριοτήτων.

Τα έξοδα χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ σε παλιά οφειλή από 01/06/15 μέχρι 31/05/2016, είναι 460 χιλιάδες ευρώ. 114.198 οι μισθοί γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου. Τα έσοδα θα είναι 252.919 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από παλιά χρέη της ομάδας. Σήμερα εδω θα έπρεπε να απολογηθούν πέντε διοικήσεις.

Δύο δεν εμφανίστηκαν. Θεωρώ άκομψο να μην είναι εδώ σήμερα οι δύο άνθρωποι που διαχειρίστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κ. Γαλανός και ο κ. Καλαϊτζίδης. Η παρουσία τους θα έλυνε πολλές απορίες που έχουμε όλοι.

Οποιαδήποτε διοικητική αλλαγή, είναι άκαιρη και άτοπη. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να στηριχτούν με κάθε τρόπο. Δηλώνω οτι είμαι στην διάθεση τους, αν νομίζουν ότι μπορώ να συνδράμω. Οταν με το καλό τελεισιδικήσει το θέμα και γνωρίζουμε που θα αγωνιστούμε, στην έκακτη ΓΣ που θα γίνει, αν ανέβουμε, όποιος ενδιαφέρεται να διοικήσει τον σύλλογο, ας έρθει με συγκεκριμένη πρόταση. Θα καταθέσω πρόταση στην επόμενη συνέλευση και εγώ.”

Προτεινόμενα Άρθρα