Συνελήφθη ο γιος του Παπαντωνίου

από AllAboutARIS

Ο 16χρονός γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ του οποίου του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφής υβριστικών συνθημάτων.

Άσχημα τα νέα για τον Γιάννου Παπαντωνίου, αφού ο γιος του συνελήφθη απο την ομάδα ΔΙΑΣ μαζί με 2 άτομα ακόμη για την εισβολή τους στο ΟΑΚΑ και για υβριστικά συνθήματα κατά πρόεδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία προέβη στην σύλληψη τριών ανηλίκων οι οποίοι είχαν εισβάλει στο ΟΑΚΑ θέλοντας να γράψουν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρει η «Espresso» ο ένας από τους τρεις νεαρούς φέρεται να είναι ο 16χρονος γιος του Γιάννου Παπαντωνίου, άλλοτε πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ομάδα ΔΙΑΣ έπιασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και μόλις έγινε η εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα κατάλαβαν ποιος ήταν ο ένας από τους τρεις νεαρούς. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφής υβριστικών συνθημάτων, και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.  

Προτεινόμενα Άρθρα