Γ.Σ αλλά με τι αντικείμενο;

από AllAboutARIS

Ποια είναι τα δεδομένα και πώς η έκβαση που θα έχει η σεζόν στο ποδοσφαιρικό τμήμα δυσκολεύει να προκύψει κάτι στην αποψινή τακτική Γ.Σ του ερασιτέχνη.

Υπό τη σκιά της προσπάθειας που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα με τις επαφές στην Αθήνα με την ηγεσία του αθλητισμού και τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, διεξάγεται σήμερα η Γ.Σ του ερασιτέχνη. Η ετήσια τακτική του συνέλευση που βάσει καταστατικού γίνεται πάντα στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου.

Δυο από τα βασικά θέματά της είναι ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός των διοικήσεων και ο αγωνιστικός απολογισμός. Εδώ όμως υπάρχει και το πρώτο παράδοξο. Πως είναι πρακτικά αδύνατο να δοθεί απαλλαγή ή όχι στις πέντε διοικήσεις από τη στιγμή που δεν έχει ακόμη τελειώσει ο οικονομικός απολογισμός (κοινώς δεν έχουν κλείσει υτα ταμεία) αφού από τη μια υπάρχει η διαφωνία με τον Γαλανό για τα αποτελέσματα της δικής του χρήσης ενώ αυτή του Κάλας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Είναι άγνωστο τι τελικά θα γίνει αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό και ίσως και σώφρον από τη στιγμή που τα πάντα αυτή την στιγμή εξαρτώνται από την έκβαση που θα έχει η χρονιά στο ποδόσφαιρο, να υπάρξει είτε μια διακοπή και να συνεχιστεί η Γ.Σ όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο είτε να οριστεί μια νέα Γ.Σ όταν θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα του ερασιτέχνη είναι πολλά και μεγάλα με κυριότερο την οικονομική του ασφυξία που είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσει τη σημερινή Γ.Σ. Περισσότερα σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο Νεφέλη…

Προτεινόμενα Άρθρα