"Εχουμε την ποιότητα για να παίξουμε πολύ καλύτερα"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε σήμερα (7/10) στις προπονήσεις εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του για τη συνέχεια.

Ο προπονητής του ΑΡΗ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Επισήμανε ότι η ομάδα έκανε μία σοβαρή εμφάνιση και βελτίωσε κάποια πράγματα. Όμως έστειλε το μήνυμα:

“Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”, τόνισε στους παίκτες.

Ο Μάντζιος συμπλήρωσε ότι η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα για πολλούς λόγους. Αφενός επειδή ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες οι οποίοι θα έχουν χρόνο για να προσαρμοστούν, ενώ η ομάδα θα έχει χρόνο να δουλέψει σε κάποια πράγματα που θέλι ο προπονητής.

“Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε την ποιότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα. Θέλω να συνεχίσουμε τη σοβαρή δουλειά να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά μας αλλά και η ποιότητα μας”, κατέληξε ο Μάντζιος στην ομιλία του.

Προτεινόμενα Άρθρα