Στις 10 Ιουνίου η απόφαση για την αναδιάρθρωση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λογικά το πρωτάθλημα θα γίνει με 20 ομάδες,

Υπομονή μέχρι τις 10 Ιουνίου θα πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ για να μάθουν ακριβώς πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στην Φούτμπολ Λιγκ.

Στο χτεσινό ΔΣ της ΕΠΟ αποφασίστηκε οι δύο λίγκες να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 10 Ιουνίου, όταν και θα γίνει νέο συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασιστεί κατά πόσο θα προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ.

Οι πληροφορίες πάντως συνεχίζουν να αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο 18 ομάδων στην 2η καητγορία την νέα χρονιά παραμένει στο τραπέζι, δεν συγκεντρώνει όμως πλέον τόσες πολλές πιθανότητες. Παρόλα αυτά όμως ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε επιφυλακή. Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι την νέα χρονιά στην Φούτμπολ Λιγκ θα αγωνιστούν 20 ομάδες και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελεί σκάνδαλο. Αυτό είναι που θα εφαρμοστεί λογικά, σε κάθε περίπτωση όμως οι «κίτρινοι» πρέπει να είναι έτοιμοι να προσπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας και οφείλουν να κινηθούν με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση. Διαδικασία που έχει ξεκινήσει ήδη στην Αλκμήνης με και θα συνεχίστεί τις επόμενες μέρες.  

Προτεινόμενα Άρθρα