Μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύσκολα τα δεδομένα για τους «κίτρινους»

Η χτεσινή αναβολή της απολογίας της ΚΑΕ δίνει περισσότερο χρόνο για την.. οχύρωση της υπερασπιστικής γραμμής της ομάδας, τα δεδομένα όμως παραμένουν πολύ δύσκολα για την ομάδα.

Από την στιγμή που έγιναν όσα έγιναν και ο ΑΡΗΣ είναι υπότροπος, η τιμωρία της έδρας της λίγο-πολύ δεδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ενδέχεται να μην είναι μόνο για μία αγωνιστική, αλλά για παραπάνω. Συγκεκριμένα, η τιμωρία της έδρας των «κίτρινων» μπορεί να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις αγωνιστικές, βάσει και του νέου αθλητικού νόμου. Από την άλλη βέβαια, πως γίνεται όμως ο νόμος να γίνεται επιλεκτικός όταν αλλού γίνονται χειρότερα ή να λειτουργήσει έτσι σε βάρος μίας ομάδας που με ανακοίνωση της, αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν και βγήκε μπροστά δηλώνοντας έτοιμη για την πάταξη τέτοιων γεγονότων; Μήπως κάποιοι θέλουν να κάνουν το χατήρι της ΑΕΚ, η οποία από την περασμένη Τρίτη κάνει λόγο για συνθήκες… ζούγκλας και ζητάει με χαρακτηριστική επιμονή την παραδειγματική τιμωρία του ΑΡΗ; 

Στην χειρότερη περίπτωση  που ο ΑΡΗΣ τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές, τότε ενδεχομένως να μην παίξει ξανά με κόσμο φέτος, εκτός αν ξεπεράσει τα 3 παιχνίδια μία από τις σειρές αγώνων με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ. Με ενδεχόμενη έφεση ίσως να υπάρξει μείωση της ποινής, σε κάθε περίπτωση όμως τα δεδομένα είναι δύσκολα για τον ΑΡΗ, ο οποίος κινδυνεύει να πληγεί οικονομικά. Το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ θα προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί μέχρι την εκδίκαση της Δευτέρας, στην διάρκεια της οποίας είναι πιθανό να βγει και η απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα