"ΑΡΗ θυμήσου, μια ζωή μαζί σου" (vids & pics)

από AllAboutARIS

Λίγες μέρες μετά τη δεύτερη μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και τον υποβιβασμό στην Β΄ Εθνική, ο κόσμος των "κιτρίνων" έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα στην Πάτρα με το σύνθημα "ΑΡΗ θυμήσου, μια ζωή μαζί σου".

Οι πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν με το μέρος του ΑΡΗ, ενώ ταυτόχρονα ο υποβιβασμός της ομάδας λίγες μέρες νωρίτερα δεν δημιουργούσαν τις πλέον κατάλληλες συνθήκες για την εκδρομή στην Πάτρα. Ο κόσμος του ΑΡΗ όμως δεν είναι από αυτούς που αποθαρρύνεται από τέτοιου είδους καταστάσες και η “κίτρινη” απόβαση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε με περισσότερους από 5.500 οπαδούς του ΑΡΗ να δίνουν βροντερό “παρών” όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν και κάνουν επί σειρά ετών όπου παίζει ο Θεός του πολέμου.

Φίλαθλοι του ΑΡΗ απ’ όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν κι έβαψαν την Πάτρα στα κίτρινα στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στην ομάδα. Το καλύτερο φυσικά το κρατούσαν για το τέλος, όταν λίγα λεπτά πριν το τέλος του τελικού και με το σκορ ήδη στο 2-0 (τελικό σκορ 3-0) υπέρ του Ολυμπιακού, η ατμόσφαιρα στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο δονήθηκε από τις ιαχές της “κίτρινης” κερκίδας “ΑΡΗ θυμήσου, μια ζωή μαζί σου”. Μήνυμα που βρίσκει εφαρμογή εδώ και δεκαετίες ακόμα και στο πιο μακρινό γήπεδο, ακόμα και στα πιο δύσκολα και μαρτυρικά “ταξίδια” όπως το φετινό στα γήπεδα της Football League 2.

Προτεινόμενα Άρθρα