Αγωνιούν αλλά περιμένουν

από AllAboutARIS

Καμία διάθεση φυγής- τουλάχιστον προς το παρόν για τους παίκτες του ΑΡΗ. Πρόβλημα θα υπάρξει αν η αναμονή παραταθεί και πέραν του Ιουνίου.

Δύσκολο προμηνύεται το καλοκαίρι για τους παίκτες του ΑΡΗ. Η διοίκηση περιμένει την αντίδραση της ΕΠΟ, της Football League και της Πολιτείας στο δίκαιο αίτημα για τη διεξαγωγή μπαράζ που κατατέθηκε από κοινού με τις δεύτερες ομάδες των άλλων ομίλων (Παναργειακός, Κηφισιά, ΑΕ Καραϊσκάκης) και αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις για τους ποδοσφαιριστές έχουν άγνωστη ημερομηνία λήξεως. Μπορεί να υπάρξει απόφαση τις επόμενες δυο εβδομάδες μπορεί και αργότερα.

Άπαντες αν και αγωνιούν για τις εξελίξεις και είναι λογικό, δηλώνουν διατεθειμένοι να περιμένουν. Άλλωστε δεσμεύονται ως τις 30 Ιουνίου και από τη διοίκηση τους ξεκαθαρίστηκε ότι οι οικονομικές συμβάσεις που έχουν υπογράψει θα τηρηθούν στο ακέραιο. Θεωρούν ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό και υποχρέωσή τους να το κάνουν και εφόσον υπάρξουν αγώνες κατάταξης να ανεβάσουν την ομάδα στην Football League.

Πρόβλημα θα αρχίσει να υπάρχει αν ξεπεράσουμε τις 30 Ιουνίου, ημερομηνία που θα μπορούν να υπογράψουν αν θέλουν σε άλλη ομάδα. Τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το ρόστερ θα παραμείνει αναλλοίωτο…

Προτεινόμενα Άρθρα