Ο "παπάς" με Αρβανιτίδη

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ΑΡΗΣ προσπαθεί με κάθε μέσο να πετύχει την άνοδό του στην football league, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι και "εντός" της οικογένειάς του, πολλοί θα προτιμούσαν την παραμονή στην Γ εθνική προς εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ως γνωστόν το προηγούμενο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για να αναλάβει τον ΑΡΗ. Σενάριο που “επαιξε” και για την Β εθνική, αλλά και για την Γ εθνική. Τίποτα τελικά δεν συνέβη και αυτό ήταν μία επιλογή του ίιδιου του κ. Αρβανιτίδη. Σήμερα κάποιοι θυμήθηκαν τον πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας και τον εμπλέκουν σε μία πιθανή ενασχόλησή του με τον ΑΡΗ.

Είναι φυσιολογικό ο κόσμος του ΑΡΗ ειδικά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να είναι τρελαμένος και να “τρελαίνεται” ακόμα περισσότερο προσαπθώντας να ενημερωθεί για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Είναι ξεκάθαρο ότι και εντός της οικογένειας του ΑΡΗ υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που προσπαθούν να σταματήσουν την προσπάθεια να κερδίσει ο ΑΡΗΣ αυτό που δικαιούται, είτε μέσω μπαράζ, είτε μέσω απευθείας ανόδου στην Β εθνική μέσω της εφαρμογής των κανονισμών. Ειναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν τον ΑΡΗ σε επαγγελματική κατηγορία και γιατί πολύ απλά θα θιχτούν τα προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά και γιατί (όχι απαραίτητα οι ίδιοι άνθρωποι) μόνο στην Γ εθνική μπορούν να… παραγοντίζουν με δεδομένο ότι λόγω ποινικού μητρώου δεν είναι σε θέση να ασχοληθούν μετο ποδόσφαιρο σε επαγγελματική ομάδα.

Με τον ΑΡΗ όμως δεν μπορεί να ασχοληθεί ούτε ο κ. Αρβανιτίδης στον οποίο έχει επιβληθεί από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο! Παρόλα αυτά κάποιοι τον παρουσιάζουν ως νέο επενδυτή. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Προτεινόμενα Άρθρα