Κίτρινα…ρεκόρ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

 Ο αρχηγός του ΑΡΗ μάλιστα ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση του με τους 12 πόντους που σημείωσε, όσους είχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ακόμη ισοφάρισε και το ατομικό ρεκόρ του στη σεζόν με τις τρεις ασίστ που μοίρασε, όσες είχε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

*Εχοντας 2/4 τρίποντα ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ξεπέρασε τα 100 στην κατηγορία (101/269).

*Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς βρήκε τον στόχο πίσω από τη γραμμή του τριπόντου δύο φορές. Με αυτές έφτασε τα 111 εύστοχα τρίποντα με τον Αρη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 4η θέση της σχετικής λίστας από το 1992, προσπερνώντας τον Παναγιώτη Λιαδέλη (110).

*Σε ομαδικό επίπεδο, η νίκη ήρθε για τον Αρη παρότι σημείωσε αρνητικό ρεκόρ ως προς τα εντός έδρας παιχνίδια του με τις 9/16 βολές (56,25%). Το προηγούμενο ήταν το 58,3% (14/24) κόντρα στον Πανελευσινιακό.

*Στον αντίποδα οι 22 ασίστ αποτελούν ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη αφού τόσες είχε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

*Ρεκόρ για τα 15 εντός έδρας παιχνίδια του ως τώρα στο πρωτάθλημα, αποτελούν για τον Αρη τα 10 κλεψίματα που είχε χθες, αφού το προηγούμενο ήταν τα εννιά του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα