Πρόστιμο στον γυμναστή Ζάλογγο (!!!)

από AllAboutARIS

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που μέλος μίας ομάδας τιμωρείται με τέτοιο πρόστιμο και στον ΑΡΗ δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν το άκουσαν. Ο λόγος για την ποινή του αθλητικού δικαστή προς τον γυμναστή του ΑΡΗ, Παναγιώτη Ζάλογγο.

Συγκεκριμένα επέβαλλε πρόστιμο στον γυμναστή του ΑΡΗ επειδή δεν φορούσε την διαπίστευση του κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ αθωώνει από σχετική κατηγορία τον φροντιστή των “κιτρίνων”, Γιάννη Νικητάκη, ο οποίος βέβαια σε πλάνα από τον αγώνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι φοράει την διαπίστευση του σε μία φάση στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

1) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, γυμναστή κ. Ζάλογγο, που δεν έφερε στο πάγκο της ομάδας του την χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση, πρόστιμο 1.100,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 16-5-2015 και

2) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, φροντιστή κ. Νικητάκη, διότι έφερε στο πάγκο της ομάδας του την χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση κατά τον ως άνω αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα