Η ώρα της κρίσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ομάδα το καθήκον της και… βλέπει

Να λοιπόν που η ώρα της κρίσης για τον ΑΡΗ έφτασε. Η τελευταία Κυριακή του πρωταθλήματος, στην οποία θα ξεκαθαρίσει μία και καλή ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας. Η αγωνιστική άνοδος ή η εξασφάλιση αυτής μέσω της 2ης θέσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Κολαϊτζίδη δοκιμάζεται στις 17:00 στην έδρα του Ορφέα Ελευθερούπολης. Ενα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, θα περιμένει όμως και πάλι την γκέλα του Πανσερραϊκού, θέλοντας και μη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στην Δόξα Δράμας. Οι μαθηματικές ελπίδες κρατούν ζωντανό τον ΑΡΗ και φυσικά είναι υποχρεωμένος να τις εξαντλήσει στην σημερινή τελευταία αγωνιστική. 

Με τέσσερις απουσίες 

Στις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Καλογέρη και Γεωργιάδη, ήρθα να προστεθούν και εκείνες των τραυματιών Λιόλιου και Παπαδόπουλου. Αυτή που αλλάζει τα πλάνα της ενδεκάδας είναι του Καλογέρη, την θέση του οποίου θα πάρει ο Σουνάς και ο Νάκας θα παίξει στις πλευρές μαζί με τον Ν’ Λουντούλου.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Καπνίδης, Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Λεμονής, Ντούνγκα, Χιντασέλι, Βασιλόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα