Χατ τρίκ ο Μανέ από τα 16 πρώτα λεπτά

από AllAboutARIS

Πριν συμπληρωθούν 16 λεπτά στον αγώνα οι Σαουθάμπτον προηγούνταν με 3-0 και το απίστευτο ήταν ότι ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τα 3 γκολ.

Είναι το γρήγορο πίστολι της Πρέμιερ Λιγκ, είναι 23 χρονών και κατάφερε κάτι ασυνήθιστο. Ο Σάντιο Μανέ έκανε τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο  να τρίβει τα μάτια τους απο αυτό που είδαν σήμερα.
 
Πριν καν συμπληρωθούν 16 λεπτά στο παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Άστον Βίλα, οι γηπεδούχοι προηγούνταν ήδη 3-0. Αυτό όμως είναι κάτι που έχει ξαναγίνει. Αυτό που δεν είχε ξαναγίνει ήταν ΟΛΑ τα γκολ να έχουν προέλθει από τον ίδιο παίκτη και μάλιστα σε… λιγότερο από τρία λεπτάκια!

Για την ακρίβεια, 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Σενεγαλέζος για να πετύχει το γρηγορότερο χατ-τρικ στη ιστορία της Premier League. Τόσο απ’ την άποψη του χρονικού σημείου που επιτεύχθηκε (το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο Ντουάιτ Γιορκ στο 21’ του αγώνα), όσο και απ’ το διάστημα που απαιτήθηκε (το αμέσως ταχύτερο ήταν του Ρόμπι Φάουλερ σε 5 λεπτά).

Κατόπιν τούτου, ο Μανέ επισκίασε το ευρύ 6-1 των «αγίων» επί της Βίλα. Έκλεψε, δε, την παράσταση και από τον Λονγκ (που συνεισέφερε άλλα δυο γκολ για να προκύψει). Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι οδήγησε την ομάδα του Κούμαν στην έκτη θέση και της έδωσε τεράστιο προβάδισμα για την έβδομη (η οποία σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου από την Άρσεναλ) επίσης θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προτεινόμενα Άρθρα