Τελευταία (;) αποστολή!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Δεν λείπουν τα προβληματα για τους κιτρινόμαυρους ενόψει του αγώνα στην Ελευθερούπολη

Ο Δ. Καλαιτζίδης, αλλά και οι περισσότεροι στην οικογένεια του ΑΡΗ (δυστυχώς όχι όλοι) θα ήθελαν αύριο ο ΑΡΗΣ να έδινε το τελευταίο του παιχνίδι στην Γ εθνική και από την Δευτέρα να προγραμματίζονταν η επόμενη σεζόν. 

Ωστόσο αύριο στην Ελευθερούπολη ενδεχομένως να μην είανι το τελευταίο παιχνίδι, αν τελικά ο ΑΡΗΣ βγει δεύτερος και ακολουθήσουν αγώνες μπαράζ. Σε κάθθε περίπτωση οι κίτρινοι πρέπει να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους με νίκη επί του υποβιβασμένου Ορφέα Ελευθερούπολης και να περιμένουν τα…ευχάριστα από τις Σέρρες όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Ο Καλαιτζίδης μετράει δυο σημαντικές απουσίες για το αυριανό ματς, τους τιμωρημένους Καλογέρη, Γεωργιάδη, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Παπαδόπουλος. Είναι πολύ πιθανόν στην ενδεκάδα να πάει στην θέση του Καλογέρη ο Σουνάς και στην δική του θέση να ξεκινήσει ο Νάκας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία σημερινή προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στην Ελευθερούπολη ενόψει του αυριανού αγώνα που θα ξεκινήσει στις 1700 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το LIBERO 107,4.

Προτεινόμενα Άρθρα