Τα πλάνα και ο αντί Καλογέρης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμάζεται για τη νίκη η ομάδα, όπως οφείλει άλλωστε

Η χρονιά την Κυριακή ολοκληρώνεται και στον ΑΡΗ από χτες προετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Αδιάφορος μεν, αλλά οι «κίτρινοι» καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί και να πάρουν την νίκη, όσο διατηρούν μαθηματικές ελπίδες.

Η ομάδα έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στο ματς με την ομάδα της Καβάλας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του, κυρίως όσον αφορά τα χαφ. Η απουσία του τιμωρημένου Καλογέρη δημιουργεί ένα κενό, το οποίο αναμένεται να καλύψει ο Δημήτρης Σουνάς. Ο νεαρός άσος του ΑΡΗ δοκιμάστηκε χτες δίπλα στον Σανιά, σε μία θέση την οποία ξέρει και έχει το προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιος.

Οσον αφορά το κενό που δημιουργείται στις πτέρυγες με την οπισθοχώρηση του Σουνά, ο τεχνικός του ΑΡΗ δοκίμασε χτες τον Νάκα μαζί με τον Ν’ Λουντούλου. Ο 21χρονος εξτρέμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν δεν αλλάξει κάτι, ο Καλαϊτζίδης αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού. Κατά τα άλλα, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις, σε σύγκριση με τα τελευταία ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα