Πρωταθλητής ΟΣΦΠ με "ΝΑΙ" από ΠΑΟΚ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Στη μερική επικύρωση της βαθμολογίας, δηλαδή για τις θέσεις 1-5, προχώρησε το Δ.Σ. της Superleague, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο μοναδικός που ψήφισε κατά και τον ΠΑΟΚ να ψηφίζει «ναι» και να σφραγίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΟΛυμπιακό

Οι «πράσινοι» ήταν οι μοναδικοί που τάχθηκαν κατά της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας, όσον αφορά στις θέσεις δηλαδή 1-5 ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, στο Διοικητικό Δυμβούλιο της Λίγκας. Αντίθετα έκπληξη προκάλεσε η στάση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψήφισε θετικά, ενώ «λευκή» ψήφο έδωσε ο Παναιτωλικός. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν έχει γίνει επικύρωση της βαθμολογίας, λόγω των εκκρεμοδικιών.

Η πλευρά του Τριφυλλιού μάλιστα, που εκπροσωπήθηκε από τους Σωπήλη, Κωνσταντίνου και Μπαλωμένου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, με τους «πράσινους» να εκδίδουν και σχετική ανακοίνωση για όσα συνέβησαν.

Η εξήγηση για τις ψήφους Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ

Σχετικά με τον λόγο που στο Τριφύλλι ψήφισαν τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, έγινε ώστε σε περίπτωση που τιμωρούνταν ο Ολυμπιακός, να πάρει ο Παναθηναϊκός το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ως 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τους «ασπρόμαυρους», έδωσαν θετική ψήφο, με… φόντο την 1η θέση στα πλέι οφ. Σε αυτή άλλωστε την περίπτωση και σε συνδυασμό με μία πιθανή τιμωρία των Πειραιωτών, θα έβγαιναν απευθείας στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί με τη μη επικύρωση.

Τι είπαν Θεοδωρίδης, Βρέντζος

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μάλιστα που μαζί με τους Βρέντζο, Αγραφιώτη και τον νομικό σύμβουλο, Θοδωρή Γιαννίκο εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για λυκοφιλίες που καταρρίπτονται, τόνισε ότι κάθε ομάδα κοιτάζει πλέον τα συμφέροντά της, ενώ αναφέρθηκε και σε… παπαγαλάκια.

«Ήρθα για δέκα λεπτά. Γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει συζήτηση να επικυρωθούν οι πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα γίνουν τα πλέι οφ. Για πρώτη φορά είδα τον ΠΑΟΚ να στηρίζει την απόφαση να επικυρωθεί η βαθμολογία και να γίνουν κανονικά τα πλέι οφ. Τελείωσαν τα αστεία. Κάθε ομάδα θα κοιτάει τα δικά της συμφέροντα. Τον πρωταθλητή τον ξέρετε ήδη. Θα βγουν διάφορα παπαγαλάκια και θα βγάλουν πρωταθλητή άλλη ομάδα. Εμείς όμως είμαστε πρωταθλητές. Και ο κ. Μαρινάκης θα προετοιμάσει μία υπερομάδα για την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάρα πολύ σοβαρή ομάδα, επειδή κοιτάει τα συμφέροντα του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Βρέντζος: «Κανένας λόγος δίωξης στον Μαρινάκη»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βρέντζος δήλωσε: «Παρότι εμείς έχουμε επιλέξει να μην σχολιάζουμε τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη, επειδή εμπιστευόμαστε τη λειτουργία της, όπως προκύπτει από το σύνολο της δικογραφίας, από τις καταθέσεις Μελισσανίδη, Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον κ. Μαρινάκη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για πειθαρχική δίωξη του κ. Μαρινάκη. Δεν γίνεται να δικαζόμαστε στα κανάλια και τα σάιτ και δεν πρόκειται να απαντήσουν ή να απολογούμαστε για ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας».

Προτεινόμενα Άρθρα