Το δράμα της Παναχαϊκής… (pics)

από AllAboutARIS

Δεν ήταν μια απειλή, δεν ήταν ένας φόβος… Ο Αλέξης Κούγιας το ‘πε και το ‘κανε! Όχι δεν άλλαξε ακόμα όνομα (επίσημα), αλλά επιχειρεί να αλλάξει την ιστορία της Παναχαϊκής. Αφότου λοιπόν μετέφερε την έδρα του συλλόγου για τα πλέι οφ στην Κόρινθο, τώρα διαφοροποίησε και την φανέλα.

Όπως διέρρευσε -και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες από κάτω- στο πίσω μέρος έχει προστεθεί ένα «ΠΓΕ Κόρινθος» με κίτρινο χρώμα για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ονομασία, δηλαδή, που έχει αποφασίσει να αποδοθεί στους κοκκινόμαυρους από ‘δω και στο εξής και με την οποία βγαίνουν πλέον οι ανακοινώσεις. Όπως η σημερινή: «Βοηθός του γενικού αρχηγού στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΓΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αναλαμβάνει ο παλαιός ποδοσφαιριστής της Κορίνθου Χρήστος Καρσιώτης».

Ήδη τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν αφίσες στην Κόρινθο με την… προαναγγελία του αυριανού αγώνα, προκειμένου ο κόσμος στην πόλη να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Εκεί όπου η Παναχαϊκή αποκαλείται «ΠΓΕ Κόρινθος» και ξέχωρα με το ότι έχει γίνει λάθος η αγωνιστική… (είναι τέταρτη κι όχι τρίτη).

Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση (και στεναχώρια) στις τάξεις των φιλάθλων που ούτως ή άλλως δεν είχαν καθόλου καλή σχέση με τον Αλέξη Κούγια. Οι οργανωμένοι «Αχαιοί 3» και «Nortenos» έχουν ήδη βγάλει σκληρές ανακοινώσεις, όπου μεταξύ άλλων… επιφυλάσσονται για το πώς θα αντιδράσουν, ανάλογα και με τις επόμενες κινήσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας. Μάλιστα, στέλνουν μήνυμα και στους ίδιους τους παίκτες να μην δεχθούν όλα αυτά που συμβαίνουν…

Στην πλατεία Γεωργίου και σε άλλα μέρη της Πάτρας υπάρχουν πλέον πανό: «Πούλα και φύγε από την Πανάχα».

Το τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή κανείς δεν το ξέρει. Η Ερασιτεχνική είναι εξίσου σε κόντρα με τον Αλέξη Κούγια και έχει ανακοινώσει πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να διαφυλάξει το όνομα και την ιστορία της ομάδας. Την ίδια στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν δείχνει πρόθεση να υποχωρήσει στο θέμα (κι ενώ είναι ασαφή τα νομικά δικαιώματά του σε κάτι τέτοιο).

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο sportgame.gr είπε πως προτίθεται να πουλήσει την ονομασία της Παναχαϊκής (που είναι και το… βασικό, καθώς αυτό διαφυλάσσει την ιστορία της ομάδας, ακόμα κι αν αυτή χρειαστεί να αναγεννηθεί από το τοπικό) με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο, ενώ ξεκαθάρισε πως η απόφασή του για την δημιουργία της «ΠΓΕ Κορίνθου» είναι ειλημμένη. «Πουλάω το όνομα στην ερασιτεχνική για 500.000. Το ποσό αυτό είναι το μισό από αυτά που έβαλα για να φτιάξω το γήπεδό τους. Μάλιστα το ποσό αυτό ας μου το δώσουν με αποπληρωμή σε μία πενταετία. Η απόφαση είναι ειλημμένη υπάρχουν ρήτρες με τον Δήμαρχο Κορίνθου. Ήδη αρχίζουμε να ψάχνουμε σπίτια για τους παίκτες και τους προπονητές για να μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν εκεί», είπε ο Κούγιας.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα