«Μεγάλο πλεονέκτημα η έδρα μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ο κόσμος του ΑΡΗ κάνει τη διαφορά»

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΡΗ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, το οποίο αποτελεί και το μεγάλο πλεονέκτημα του ΑΡΗ σύμφωνα με τον Ντρου Νέιμικ.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για την σειρά των αγώνων με την Ενωση την οποία χαρακτήρισε δύσκολη και έβγαλε το… καπέλο στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: 

Για την νίκη επί του Ρεθύμνου: «Ημασταν καλά πρετοιμασμένοι και εκτελέσαμε επιτυχώς το πλάνο του προπονητή μας. Στο τέλος, βέβαια, παραλίγο να μας γλιστρήσει η νίκη μέσα από τα χέρια, όμως τελικά καταφέραμε να συγκεντρωθούμε και με σπουδαία ομαδική δουλειά, πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για τα πλέι οφ και τους αγώνες με την ΑΕΚ: «Τα πλέι οφ είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Η ένταση και οι πολλές επαφές είναι μέρος μιας μεγάλης “μάχης”, όπως αυτής που θα γίνει κόντρα στην ΑΕΚ. Αναμφισβήτητα θα είναι μια δύσκολη σειρά, αφού είναι μια πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα. Θα δούμε το τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι στην Αθήνα, στο οποίο τους δώσαμε αρκετά μεγάλο χώρο και σουτ και δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Θα κάνουμε όποιες αλλαγές και προσαρμογές χρειάζονται για βγάλουμε σε πέρας την αποστολή μας, όμως επαναλαμβάνω πως θα είναι δύσκολοι αγώνες».

Για το πλεονέκτημα έδρας που έχει ο ΑΡΗΣ: «Σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα να παίζουμε στο «σπίτι» μας μαζί με τον κόσμο στο πλευρό μας, καθώς εδώ αποδίδουμε καλύτερο μπάσκετ. Πραγματικά οι φίλοι του ΑΡΗ κάνουν την διαφορά».

Προτεινόμενα Άρθρα