"Σκασμένοι" αλλά και… εντυπωσιασμένοι

από AllAboutARIS

Τι σκέφτονται και τι συζητούν οι παίκτες μετά τον αγώνα με την Καβάλα και η κουβέντα για πρώτη φορά περί 2ης θέσης.

“Κερδίζουμε, στα ντέρμπι με Πανσερραικό και Καβάλα δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλά αλλά φεύγουμε από το γηπεδο μαγκωμένοι”. Τα λόγια αυτά βγαίνουν από τα χείλη των περισσότερων παικτών του ΑΡΗ, μετά τον αγώνα με την Καβάλα και το διπλό του Πανσερραικού στο Αγιονέρι που μείωσε στο ελάχιστον πλέον τις ελπίδες του ΑΡΗ για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Οι παίκτες των κιτρίνων δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι με τέτοια… νούμερα, σχεδόν το απόλυτο στο δεύτερο γύρο εξακολουθούν να υπολείπονται του Πανσερραικού. Υποστηρίζουν ότι η βαθμολογία δεν αποτυπώνει την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων αφού θεωρούν ότι ο ΑΡΗΣ, ειδικά στο δεύτερο γύρο είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του ομίλου. 

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός είναι μεγάλος αφού καταλαβαίνουν τι θα σημαίνει και για τους ίδιους, εκτός φυσικά από την ομάδα, το σενάριο να παραμείνει ο ΑΡΗΣ ακόμη μια χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Ούτε που θέλουν να το διανοηθούν και αυτός είναι ενδεχομένως και ένας από τους λόγους που ο Δημήτρης Καλαιτζίδης, δυο 24ωρα πριν από τον αγώνα με την Καβάλα για πρώτη φορά έκανε στα αποδυτήρια λόγο για το σενάριο της 2ης θέσης. Θέλησε προφανώς να ανεβάσει την ψυχολογία τους και αν τους δώσει ένα ακόμη κίνητρο.

Στις συζητήσεις τους μετά τον αγώνα με την Καβάλα κυριαρχεί ένα ακόμη θέμα. Η συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου και πιο συγκεκριμένα η εικόνα με τον χορό και το τραγούδο στο πέταλο της θύρας 3 παρά την δυνατή βροχή που έπεφτε. Αν για κάποιους λίγο πιο παλιούς δεν συνιστά έκπληξη, για τους νέους στην ομάδα ήταν εικόνα πρωτόγνωρη που τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πιο καλά το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. “Μόνο και μόνο για αυτούς πρέπει να γίνει προσπάθεια και μέσω της 2ης θέσης αν δεν αλλάξει κάτι την Κυριακή” έλεγαν χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα